vkvajgar.cz

Veslařský klub VAJGAR Jindřichův Hradec

Vítejte na stránkách nejstaršího veslařského klubu v Čechách


  • banner záhlaví
  • banner záhlaví
  • banner záhlaví
  • banner záhlaví
Hlavní sponzor VK Vajgar Jindřichův Hradec je
společnost AGRO Leasing Jindřichův Hradec, provádí leasing automobilů a strojů
logo hlavní sponzor VK Vajgar J. Hradec

Hlavní partner VK Vajgar



ZÁVODY, REGATY,SCHŮZE

Jarní regata Bohemians 27. - 28. 4. 2024

- info u trenérů

CEFTA 10. 5. 2024 - Brno

- info u trenérů

- dle nominace

Regata Brno 11. - 12. 5. 2024

- info u trenérů

Regata Hodonín 25. - 26. 5. 2024

- info u trenérů

Oblast Vltava 8. - 9. 6. 2024 Třeboň

- nominační závody

- účast pro všechny

- info u trenérů

MČR žactvo 21. - 23. 6. 2024 Račice

- dle nominace

- info u trenérů

MČR dospělí 28. - 30. 6. 2024

- info u trenérů

SPOLUPRACUJÍ S NÁMI

Klub halového veslování Vajgar


 

Zlato a dvě stříbra z Pardubic

 

Výborných výsledků dosáhli veslaři od Vajgaru na Vánočních trenažerech v Pardubicích.

Zalto vybojovala Míša Pospíšilová za žákyně starší, stříbro Ondra Maryška za žáky mladší a Albert Čekal za žáky starší. Mezi nejlepších deset ve svých kategoriích se probojovali Julča Nosková, Anna Drnková, Max Šuster, Adam Jedlička, Barbora Kešnarová a Petr Maryška. Kompletní výsledky na stránkách ČVK Pardubice.

 

 

 

 

 

II. kolo Českého poháru v jízdě na veslařském trenažeru

 

V sobotu 14. 12. 2013 se v Neratovicích konalo II. kolo ČP na trenažerech. Vajgarské barvy reprezentovali dorosteci Beran, Píša, Tošer, Rada a juniorka Neuhortová. Nejlépe si vedl Patrik Beran, který skončil na 13. místě v čase 6,59,4 a juniorka Kristýna Neuhortová v čase 7,51,7 obsadila 12. místo.

 

 

 

 

 

Halový triatlon Louny 2013

 

V sobotu 23.11.2013 se ve sportovní hale v Lounech uskutečnil Halový triatlon. Početná výprava Vajgarských veslařů závodila proti soupeřům z celé ČR převážně z řad veslařů. Rotoped, běh a veslování na veslařském trenažéru zvládli nejlépe ve svých kategoriích Julča Nosková 2003, Ondra Maryška 2003 a Albert Čekal 2001. Výsledky všech dvaceti "Vajgaráků" najdete zde.

 

 

 

           

 

 

Celé léto se nekoupal, a na podzim ho z vody nemůžeme dostat...

 

 

 

 

 

Nová pravidla na Vajgaru !!!

 

V minulých dnech proběhlo jednání mezi majitelem rybníku Vajgar, nájemcem Českým rybářským svazem a vedením Veslařského klubu Vajgar. Město Jindřichův Hradec se jako majitel této vodní plochy rozhodlo změnit pravidla jak pro nájemce, tak pro ostatní uživatele vodní plochy. Po náročném jednání se podařilo vedení klubu vyjednat následující podmínky. Dohoda uzavřená klubem a rybáři bude od příštího roku sloužit jako Řád provozu veslařských lodí na rybníku Vajgar.

 

 

 

 

DOHODA

 

Velká Kunratická 2013

 

 

V Neděli 10. 11. 2013 se konal jubilejní 80. ročník Velké Kunratické. Vajgarské barvy hájil za veteránské kategorie Míla Navrátil a za žákovské kategorie Albert Čekal, Adam Jedlička, Tomáš Drobil, Filip Žákovec, Radim Staněk, Ondra Maryška, Martin Kubíček a Barbora Kešnarová. 

 

 

 

Pár fotek....

 

 

Láďa Hlaváček oceněn....

 

U příležitosti významného životního jubilea ocenil Český veslařský svaz Vladimíra Hlaváčka. Z rukou předsedy ČVS a předsedy Českého olympijského výboru Jiřího Kejvala převzal pan Hlaváček Čestnou medaily Českého veslařského svazu. Ta mu byla předána na slavnostním předávání ocenění nejlepších veslařů za rok 2013.

 

 

 

 

 

Chalupa Cup 2013 na ČT4 sport

 

 

VIDEO

 

 

Radim Staněk udělal předvolební skok...

 

 

VIDEO

 

 

CHALUPA CUP 2013

 

V sobotu 5. 10. 2013 se na rybníku Vajgar konal již 21. ročník veslařské regaty CHALUPA CUP. Za slunečného počasí a při velkém bočním větru se závodilo od 10.00 do 16.00 hodin. Dopoledne mohli diváci shlédnout závody žákovských kategorií. V početném zastoupení Vajgarských posádek získali zlaté medaile Albert Čekal a Martin Kubíček ve skifu mladších žáků, Adam Jedlička a Vojta Picka ve dvojskifu mladších žáků, Adam Chyška a Martin Tošer ve skifu starších žáků, a Míša Pospíšilová ve skifu starších žákyň. Pravé poledne odstartovalo závody v kategoriích dorostenců, juniorů, veteránů a mužů a žen. Zlato do klubové pokladny přidal na skifu Patrik Beran. Mezi tyto závody se vměstnali závody přípravek, kde svou dovednost předvedli Radim Staněk jr. a Ondra Maryška. Osm mladých slečen z domácího klubu se předvedlo v závodu nováčků u vesla. Nejmladším Anintce Jedličkové a Adelce Čekalové je zatím 8 let a na opravdové závodění si musí ještě 3 roky počkat. Do dvojskifů s veslařskými celebritami si usedl Albert Čekal s Lubošem Podstupkou ze Slovenska. Celý předfinálový program zpestřilo závodění dračích lodí v distančním závodu okolo ostrova O pohár AGROLEASINGU. Nejlépe si vedla Vajgarská saň, která za sebou nechala posádku Pollmann, ODS a YMCA. Hlavní závody odstartovaly skifem lehkých vah Memoriál Karla Jedličky, kde si nejlépe vedl Šimánek z ČVK Praha. V závodu dvojek bez kormidelníka O pohár jindřichohradecké dvojky zvítězila posádka ČVK Praha Lankaš, Souček. Skif žen O pohár Starosty Města vybojovala Lenka Antošová ze Slavie Praha, bronzová medailistka z MS do 23 let před závodnicemi Kopeckou, Bruncvikovou a Čvančarovou, která je parťačkou Antošové z dvojskifu. Jejich trenérem je hradečák Pepa Lukš. V cyklistickém obleku a řádně sportovně naladěn jí pohár přijel předat starosta města pan Stanislav Mrvka. Do hlavního závodu Chalupa Cup skif muži se přihlásilo 10 borců. 8 z Čech a dva ze Slovenska. Sítem rozjížděk se závodníci probojovali do finále A a B. Z celkového vítězství se nakonec obhajobou loňského triumfu radoval Milan Doleček z Dukly Praha. Mistr světa pro rok 2013 Ondra Synek tedy v letošním roce zakusil první porážku a skončil druhý. Třetí Peter Lejko ze Slovenska, čtvrtý junior František Klíma z Třeboně a pátý sám velkomožný Václav Chalupa. Dekorování mistra světa a jeho kolegů na platu na nábřeží rybníku Vajgar čestným členem domácího klubu Slávkem Jandákem a místopředsedou VK Vajgar Radimem Staňkem přihlíželo několik stovek diváků. Koupelí v ledové vodě zahájil celou regatu domácí mladší žák Adam Jedlička a tradičně zakončil Václav Chalupa. Pořadatelé se už těší za rok na 22. ročník.

 

 

 

 

VÝSLEDKY        FOTOGALERIE od Jardy Čekala

 

 

 

 

MČR ve sprintu a MČR družstev ve veslování 2013

 

O posledním záříovém víkendu se v Račicích uskutečnilo Mistrovství ČR ve sprintu a Mistrovství ČR družstev spojené s finálem Českého Poháru ve veslování. Ve sprintech dosáhla vynikajícího úspěchu dorostenka od Vajgaru Krystýna Neuhortová. Společně s veslařkou z Brandýsu nad Labem Michaelou Bezděkovou získaly stříbrné medaile ve dvojskifu. Ve finálových jízdách reprezentoval Jindřichův Hradec ještě na skifu dorostenců Patrik Beran. 6. místo je ve velké konkurenci výborné.

Vyvrcholením celoročního snažení veslařů bylo Mistrovství ČR družstev a Finále českého poháru ve veslování. Na toto klání se probojovalo pouze nejlepších 12 družstev veslařů z celé ČR. Vajgarské veslování reprezentovalo družstvo mladších žáků ve složení Adam Jedlička, Albert Čekal, Vojtěch Picka, Tomáš Drobil a družstvo starších žákyň ve složení Michala Pospíšilová a Viktorie Duchoňová. Stříbro si vybojoval na 1x žcim Čekal, 4. místo 2x žkys Pospíšilová, Duchoňová a 5. místo 2x žcim Jedlička, Picka. Z 31 klubů a oddílů veslování z celé ČR družstvo mladších žáků obsadilo krásné 9. místo a družstvo starších žákyń 10. místo.

 

 

 

 

 

 

100. Pražské Primátorky

 

 REPREZENTAČNÍ OSMA MUŽI VK VAJGAR

 

 

 

 

 

Roudnické sprinty 2013

 

V sobotu 14. 9. 2013 se veslaři od Vajgaru zůčastnili Veslařské regaty v Roudnici nad Labem. Za krásného počasí se v dopoledních rozjížďkách závodilo o postup do odpoledních finálových jízd. V těchto si svými výbornými výkony vybojovali originální zlatou medaily 2x dky Tošerová, Neuhortová, 1x žkys 13 Pospíšilová, 1x žcim 11 Jedlička a 1x žcim 12 Čekal.

Další výsledky:

2. místa

2x žkym - Pavlíková, Švehlová

1x žcim 12 - Picka

2x žkys - Pospíšilová, Duchoňová

2x žcim - Jedlička, Picka

3. místo 2x dci - Beran, Píša

 

 

kompletní výsledky

 

 

4. místo 1x žkys 14 - Duchoňová

5. místa

1x žcim 11 - Drobil

1x žcis 13 - Maryška

6. místo 1x žcis 13 - Chyška

 

CHALUPA CUP 5.10.2013 Vajgar

 

 

 
  • - 5. 10. 2013
  • - rybník Vajgar
  • - Jindřichův Hradec
  • - dráha 200m podél nábřeží
  • - starty pevné, dráha albano
  • - přihlášky na ORGA veslo.cz
  • - objednávka ubytování
  • - vložený závod 8+ mM gigová - přihlášky na jedlicka@vkvajgar.cz
  • - vložený závod 1x přípravky - přihlášky na jedlicka@vkvajgar.cz
  • - vložený závod nováčků u vesla
  • - vložený distanční závod na dračí lodi okolo ostrova - přihlášky na jedlicka@vkvajgar.cz
  • - lodě v loděnici VK Vajgar
  • - občerstvení v loděnici VK Vajgar i na nábřeží v prostoru cíle regaty
  • - společenský večer v klubovně a na terase loděnice VK Vajgar - živá hudba, pivko, guláš

 

 

Mezinárodní veslařská regata Třeboň 2013

 

Ve dnech 24. a 25. srpna se na Třeboňském rybníku Svět konala veslařská regata s mezinárodní účastí. Vajgarské veslování reprezentovala početná výprava od přípravky, až po veterány. V sobotních rozjížďkách, nedělních finálových jízdách a ve vložených závodech se jindřichohradeckým veslařům dařilo. Do velkého finále, tedy finále A se probojovalo hned 13 veslařů od Vajgaru.  Nejlepších umístění dosáhli:

 

1. místa

1x dky Neuhortová

1x žkys 13 - Pospíšilová

2x veteráni B - Drnek, Mátl

 

2. místa

1x žcim 12 - Čekal

1x žcim 11 - Jedlička

2x žkys - Duchoňová, Pospíšilová

4x žcim - Jedlička, Čekal, Picka, Drobil, kormidelník Navrátilová

8+ veteráni - Bendík, Dejmal, Krnínský, Navrátil, Cempírek, Drnek, Mátl, Semotán, kormidelník Bendíková

 

3. místo

2x dci - Hrala, Klíma (VK Třeboň)

 

První závod přípravka:

Julča Nosková 2003 - projela cílem

Dan Chyška 2004 - projel cílem

Ondra Maryška 2003 - projel cílem

 

 

 kompletní výsledky

 

 

 

 

 Další vynikající výsledky:

 

1x žcim 12 - Picka  7. místo

1x žcim 12 - Kubíček  13. místo

1x žcim 11 - Drobil  7. místo

1x žkym 12 - Pavlíková  7. místo

2x dky - Tošerová, Neuhortová  4. místo

2x veteráni F - cempírek, Krnínský  5. místo

2x dci - Píša, Beran  9. místo

2x žcis - Chyška, Maryška  5. místo

2x žcis - Nosek, Tošer  10. místo

1x dky - Tošerová  8. místo

4x veteráni C - Mátl, Bendík, Dejmal, Drnek  4. místo

1x dci - Píša  7. místo

1x dci - Beran  12. místo

1x žsis 14 - Tošer  10. místo

1x žcis 13 - Chyška  7. místo

1x žcis 13 - Nosek  12. místo

1x žkys 14 - Duchońová  5. místo

2x mix dky, dci - Neuhortová, Hrala  4. místo

2x ženy - Navrátilová spol. LS Brno  4. místo

 

 

Postup na Finále Českého poháru

 

Postup na Finále Českého poháru a MČR družstev si vybojovalo svými výbornými výsledky družstvo starších žákyň ve složení Michala Pospíšilová, Viktorie Duchoňová, trenér Miloslav Navrátil a družstvo mladších žáků ve složení Tomáš Drobil, Albert Čekal, Adam Jedlička a Vojtěch Picka, trenér Martin Jedlička.

 

 

 

 

  

Stříbro z LITSCHAU

 


Závodů se zúčastnilo celkem 34 posádek, z toho byly 2 z Čech a 3 ze Slovenska.
O první tři místa se podělily posádky ze Slovenska (1. a 3. místo), Vajgarská saň loňské zlato sice neobhájila, ale vybojovala v urputném boji  zasloužené stříbro. Posádku tvořili:
Ondřej Šimek, Oldřich Šimek, Borek Veselý, Miloslav Semotán, Jiří Kronika,  Petr Houška, Ondřej Houška, Radim Švehla, Jakub Kaňka, Miroslav Beran,  Robert Sehner, Martin Bušek, Tereza Krninská, Anna Krninská, Stanislava  Krninská, Matrtin Prox st., Martin Prox ml.
 

 

 

 

 

 

MČR 2013 ŽACTVA A DOROSTU

 

Konec června znamenal pro žáky a dorostence vyvrcholení letošní sezóny v podobě Mistrovství České Republiky v Račicích. Týdenní soustředění a samotné mistrovství bylo pro modrožluté reprezentanty od Vajgaru velmi úspěšné. V konkurenci desítek posádek z celé ČR se ve finálových jízdách zářivě žluté dresy patřící Vajgarským veslařům objevily skoro ve všech námi zúčastněných disciplínách. Nejlepšího umístění dosáhla Míša Pospíšilová, která ve skifu žákyň starších vybojovala stříbro. Své první mistrovství zvládli na jedničku i žáci mladší. 4. místo ve finále A pro Alberta Čekala, 5. místo ve finále A pro Adama Jedličku a 2. místo ve finále B tedy celkové 8. místo pro dvojskif mladších žáků Jedlička, Picka a skif žáku mladších Vojta Picka znamenalo výrazný úspěch. Jen dvojskifů žáků mladších bylo na startu 53 a takové startovní pole obsahovaly i závody dorostu.

 

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

 

Podrobnější informace a výsledky přineseme v co nejkratší době.

 

 

 

 

 

 

Veslařská regata v Lysé nad Labem

 

Ještě těsně před rozvodněním řeky Labe Vajgarští veslaři bojovali na veslařské regatě v Lysé nad Labem. Soborní a část nedělního programu se v hustém dešti pořadatelům podařilo uskutečnit, ale odpoledne v neděli již nebylo pro stoupající hladinu možno závodit. Své první vítězství na skifu mladších žáku si zde vybojoval Albert Čekal.(viz foto)

Výsledky:

1. místa

1x žcim - Jedlička, 1x žsim - Čekal, 1x žcist - Chyška, 1x dci - Hrala, 2x žcim - Jedlička, Picka

2. místa

1x žcim - Picka, 1x žcist - Tošer, 2x žcim - Čekal, Drobil, 2x žkyst - Duchoňová, Pospíšilová, 1x dky - Neuhortová

3. místa

2x dky - Neuhortová, Tošerová, 4x dci - Píša, Klíma, Hrala, Beran, 2x žkym - Bártů,Švehlová, 2- dky - Neuhortová, Tošerová, 1x žcist - Nosek

4. místa

1x žcim - Drobil, 2x žkym - Pavlíková, Kešnarová, 1x dci - Píša, 1x dci - Beran a páté místo 1x dky - Tošerová

 

 

Vajgarská saň zvítězila v Třeboni

 

V sobotu se v Třeboni na Opatovické rybníku jel 5.ročník závodů dračích lodí, kterých se letos poprvé zúčastnila i Vajgarská saň a hned napoprvé vybojovala k veliké radosti celé posádky prvenství v kategorii FUN. Letošní ročník byl komplikovaný skutečností, že na mnoha místech republiky probíhal popovodňový úklid a některé posádky povodní postižené se závodů nezúčastnily. Organizátoři celé akce zvažovali, zda je vůbec vhodné tyto závody pořádat. Nakonec zvítězila varianta závody uskutečnit s tím, že určitý obnos (20% z vybraného startovného + dobrovolné příspěvky od jednotlivců či od posádek) se věnuje povodní zasažené obci, klubu či osobě. Posádku Vajgarské saně velmi potěšilo, že výtěžek (v sobotu to bylo kolem 50.000,- Kč a závody probíhaly i po celou neděli, takže je možné, že došlo k navýšení částky) půjde na konto našeho rodáka Václava Chalupy, kterému povodeň zatopila dílnu.

V Třeboni startovala posádka v tomto složení: kapitán Vladimír Krninský, Ondřej Šimek, Ondřej Houška, Petr Houška, Miloš Heger, Jakub Kaňka, Tomáš Kohout, Robert Sehner, Jiří Kronika, David Pilecký, Michal Procházka, Tonda Freimann, Tomáš Satrapa, Anna Satrapová, Anna Krninská, Kamila Navrátilová, Iva Kubičková, Vít Pošvář, Martin Rangl (Třeboň) a Robert Dvořák (Třeboň) a za bubnem jako již tradičně posádku povzbuzovala Stáňa Krninská.

 

 

 

 

 

OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ VLTAVA ZRUŠENO!!!

 

ČESKÝ VESLAŘSKÝ SVAZ

Vážení zástupci klubů a oddílů,

 

na základě současné povodňové situace rozhodlo P-ČVS po konzultaci s kluby a oddíly zasaženými vysokou vodou o zrušení oblastních mistrovství Labe a Vltavy bez náhradního termínu.

Mistrovství Moravy tak bude nebodovanou regatou do Poháru ČR.

 

Rozhodnutím STK bylo zrušeno kvalifikační kritérium pro Mistrovství ČR mladšího žactva, staršího žactva a dorostu 2013 a to pro závody lodních kategorií 1x a 2x u věkových kategorií žkym, žcim, žkys, žcis, dky a dci. V této souvislosti se ruší bod 4 poznámek u regaty č. 21 z Celostátního vypsání veslařských soutěží 2013.

 

Hezký den

 

Josef Johánek

Secretary General
 

 

PRIMÁTORKY ODLOŽENY !!!
Závod Primátorských osmiveslic se tento víkend z důvodů povodní nepojede. Náhradní termín bude upřesněn.

 

Rennerův memoriál ČVK Praha
V sobotu 25.5.2013 se výprava Vajgarských veslařů zúčastnila veslařské regaty na řece Vltavě v Praze. Vítězstvím v rozjížďce se do finálové jízdy probojoval dvojskif mladších žáků Adam Jedlička a Vojtěch Picka. V konkurenci 23 posádek nenašli přemožitele a finálovou jízdu suverénně vyhráli. Druhý klubový dvojskif mladších žáků Albert Čekal a Tomáš Drobil (oba trenér Martin Jedlička) bojoval v rozjížďce s posádkami veslařských klubů z Loun, Prahy, Neratovic  a Berouna. Třetí místo jim však nezajistilo místo ve finálové jízdě. Dvojskif starších žákyň Viktorie Duchoňová a Michala Pospíšilová (trenér Miloslav Navrátil) třetím místem v rozjížďce a následně i třetím místem ve finále uzavřeli úspěšný den v deštivé Praze.

 

 

 

Historie českých veslařů na MS a OH

 

 

Zde si můžete prohlédnout seznam účasti českých veslařů na vrcholných podnicích veslařského sportu od roku 1895 zpracovaný ČVS.

 

 

 

Kupa zlata z Prahy...

 

Pěknou sbírku zlatých medailí si přivezli veslaři od Vajgaru z Jarní náborové regaty v Praze. Za pěkného i nepříznivého počasí všichni reprezentovali klub jak nejlépe mohli. Svůj veslařský křest "cvaknutím" do ledové Vltavy si užili mladší žáci Albert Čekal a Tomáš Drobil. Pár zlatých fotek. Ostatní fotky na klubovém facebooku.

 

 

 

MČR Hořín 2013

 

Na Mistrovství České republiky na dlouhé tratě vyjel Tomáš Kohout 6.
místo v čase 23:39,0 v kategorii juniorů, Kristýna Neuhortová 11. místo
časem 27:42,9 v kategorii dorostenek a tito dva veslaři se nominovali na
Kontrolní závody reprezentace. Dále závodili Ivana Tošerová 21. místo v
čase 28:31,3 také v kategorii dorostenek, Patrik Beran 28.místo v čase
26:24,3, Vojtěch Rykl 32. místo v čase 26:45,8, Michal Perevoščikov 36.
místo v čase 27:12,1, Adam Píša 40.místo v čase 27:49,9 všichni v
kategorii dorostenců.

FOTOGALERIE

 

 

Veteránská reprezentace v PASSAU 2013
Veteránská osma se na regatě v německém Passau rozhodně neztratila. Společná posádka VK Vajgar Jindřichův Hradec, Jiskry Třeboň a VK Blesk Praha obsadila v šestikilometrovém distančním závodu 2. místo. Pod taktovkou lodivoda Navrátila veslovali za VK Vajgar - Semtán, Mátl, Drnek, Cempírek, Dejmal, za Jiskru Třeboň Vaněra a za VK Blesk Praha Vašek. Celou posádku do cíle přivezl nestárnoucí kormidelník vajgarských osem Karel " žofa" Ježek.

  

 

 

 

 

 

Sníh a veslování...
Příprava na MČR na dlouhé trati v Hoříně přinesla zasloužený úspěch. Bližší informace o umístění našich dorostenek, dorostenců a juniora přineseme v příštích dnech.

 

 

 

 

VIDEO ARCHIV

 

Na stránkách World Rowing jsou k vidění v archivu kompletní světové šampionáty od roku 1991. Koukněte například na rok 1993 a Vaška v Račicích na MS.

VIDEOARCHIV WORLD ROWING

 

 

 

 

 

Pátrání ukončeno!!!

 

 

Při pátrací akci mladších žáků byla nalezena ukradená branka z loděnice. Po osazení na své místo jí vyzkoušeli Adam Jedlička a Tomáš Drobil.

 

 

 

 

 

 

Testování juniorské reprezentace

 

 

O tomto víkendu se konalo testování širšího rerezentačního výběru dorostu a juniorů v Račicích.
Z VK Vajgar byl pozván junior Tomáš Kohout. A že si nevedl špatně ukazuje následující tabulka.
Tomáš si vylepšil svůj osobní rekord na 6000m o 10 sekund. 


Miloslav Navrátil

 

 

MČR v jízdě na veslařském trenažéru

 

 

XX. Mistrovství České republiky v jízdě na veslařském trenažeru se konalo v neděli 17.2.2013 v Olomouci. Prostředí v hale , kde se mistrovství konalo nebylo ideální . Teplo a málo kyslíku vadilo většině závodníků. Veslaři z VK Vajgar Jindřichův Hradec zůstali svými výkony za svými osobními rekordy.
V závodě dorostenců postoupil Patrik Beran na mistrovství časem 7:08,4 jako 32. V Olomouci dojel na 28 místě v čase 7:17,9 . V závodě juniorů postoupil na mistrovstvi Tomáš Kohout ze sedmého místa
časem 6:27,0 . V Olomouci dojel časem 6:30,6 na 12 místě. V závodě ženy "lehká váha", dojela na mistrovství Kamila Navrátilová na 8. místě, časem 8:07,9. Ta jediná si oproti svému 13. nominačnímu času 8:12,0 polepšila. I když ve své nejlepší formě uměla i čas pod 7:50 .

 

Miloslav Navrátil

 

 

 

 

 

Celostátní vypsání veslařských regat 2013

 

 

PODPORUJÍ NÁS

Město Jindřichův Hradec agroleasing AR Servis Jihočeský kraj FRUKO 4 GEO AR Partner prospere coop zahradní centrum POLLMANN AGRO-LA Staving Apartmány Stodola 30